• Kundtjänst: kontakt@skoputs.se
  • Säkra leveranser
  • 100% Nöjd Kundgaranti
  • Handla säkert & tryggt
  • Fri frakt vid köp över 1 000kr
Våra kategorier
Information
Anmälan till nyhetsbrev
Följ oss på Facebook

Köpvillkoren är senast ändrade 2009-01-16 och gäller tills vidare.

Kontaktuppgifter

Postadress:
skoputs.se
c/o New Trail Consulting AB
Rörläggarevägen 12
227 30 LUND
Innehar F-Skattsedel

kontakt@skoputs.se Allmänna frågor till oss
order@skoputs.se Order/Fakturor

Söker ni någon artikel, som vi inte har med
i vår shop? Kontakta oss, så ska vi se om vi
kan få fram den.

-------------------

Att köpa
Du är välkommen att handla av oss som privatperson (minst 18 år och myndig), företag, förening och myndighet/verk. Alla beställningar sker via webshoppen. Det är beställarens ansvar att se till att kontaktuppgifterna som uppgivits till skoputs.se genom beställningen är korrekta.

Betalning
Betalning kan ske i förskott med kort (Visa/Mastercard/Eurocard), PayPal och Bankgiro. Med Bankgiro förväntas du att betala beställda varor inom sex (6) bankdagar. Därefter har skoputs.se rätt att anullera beställningen. Du får givetvis tillbaks ev. inbetalt belopp om detta skulle ha skett. Referensnummer (ordernummer) måste anges, annars har vi svårt att stämma av inbetalningen mot beställningen.

Priser
Priser anges med eller utan moms. Framgår det inte, är det inklusive moms som gäller.

Ändring/Avbeställning av order
skoputs.se förbehåller sig rätten att göra produktändringar och förbättringar av varorna du beställt.  skoputs.se förbehåller sig rätten att restnotera eller annullera beställningar på varor som har utgått.

Frakt
Standard fraktmetod är Postpaket (privatperson) och DPD Företagspaket 16:00(företag/org) och kostar 125 SEK/kolli (max 20kg vikt, 50 liter volym och 1,20 meter längd per kolli). Då ansvarar vi för varorna ända tills dess du signerar leveransen. Du kan även välja frakt med brev (upp till 2kg inkl emballage) eller avhämtning direkt från butikslager. Du ansvarar själv för varorna vid frakt med brev. Vi debiterar maximalt efter Postens listpriser - inga andra fraktavgifter tillkommer. Lägsta brevporto är dock 12 SEK.
Automatisk fraktberäkning i webb-butiken stämmer oftast, men är det skrymmande varor förbehåller vi oss rätten att justera fraktsätt och kostnad efter överenskommelse med dig.

Leverans
Normalt skickar vi 2 ggr i veckan efter betalning registreras. Avvikelser kan förekomma ibland (exempelvis under julhandeln).  Brev levereras normalt dagen efter att vi skickat det. Skrymmande brev kan ta en dag extra och du kan då få en avisering att brevet kan hämtas på ditt postservice-ställe. Postpaket tar normalt 2-3 dagar och DPD Företagspaket 16:00 en dag innan du har det, från att vi skickat det.

Reklamationer och returer
Även om vi strävar efter att erbjuda produkter med hög kvalitet kan det ibland hända att en vara är defekt. Kontakta oss i så fall per e-post och ange ditt referensnummer (ordernummer) i brevet. Beskriv ditt problem så noga som möjligt. Hittar vi ingen lösning på problemet har du rätt att reklamera varan och då skall du alltid få ett returnummer som anges på returbrevet eller paketet. Konstateras varan vara defekt får du i första hand en ny likadan eller likvärdig vara och i andra hand en återbetalning. Konstateras varan inte vara defekt, kan du få ett tillgodohavande med avdrag för varans lägre värde. Vi strävar dock alltid att hitta en individuell lösning på ditt problem så att du skall bli nöjd.

Öppet köp
Som privatperson har du rätt till öppet köp/ångerrätt enligt distanshandelslagen och det har du i 14 dagar efter det att du tagit emot varan. Vill du utnyttja rätten måste du kontakta oss för att erhålla ett returnummer som anges på returbrevet eller paketet. Varan skall vara oanvänd i originalemballage. Du får ersättning för betalt belopp + övriga avgifter inkl utfrakt. Öppet köp gäller dock inte vissa varor (exempelvis specialbeställningar, varor med beställt tryck, etc.).
 

 

Skoputs.se   |    Rörläggarevägen 12 227 30 Lund   |    E-post:kontakt@skoputs.se
© 2012 Skoputs.se